ANWB beste vergelijkingssite voor vliegtickets

Voor de beste vergelijkingswebsite voor vliegtickets moet je bij de ANWB zijn. Dit komt naar voren in een test van de Consumentenbond. De tien meest bezochte vergelijkingssites zijn onderzocht.

Naast de website van de ANWB werden onder andere Cheaptickets, D-reizen, Ebookers, Expedia, Vliegtarieven.nl en Vliegwinkel.nl onderzocht. De volledige testresultaten zijn nu al online te lezen voor leden van de consumentenbond en worden gepubliceerd in het maartnummer van de Consumenten(reis)gids.

De testelementen voor de Consumentenbond waren onder meer gebruiksgemak, betalingsmogelijkheden en duidelijkheid over bijvoorbeeld bijkomende kosten. De vliegtuigzoeker van anwb.nl scoorde met een eindoordeel van 6,8 het beste van allemaal. Op beveiliging en privacy scoorde de ANWB een 8 en op overzicht en transparantie een 8,7.

bron: de Telegraaf

Lees ook:ANWB E-bikebox, routes in Nederland voor de elektrische fiets
Lees ook:Waarschuwing: broodjes kebab bevatten poepbacterie!
Lees ook:Kruidvat/Trekpleister zonnebrandcreme goedkoop en de beste!
Lees ook:De beste en goedkoopste bescherming op de skipiste koop je bij de Etos
Lees ook:Bed & Breakfast aan het water… Nederland vaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>