Gitaarfestival in het Zuiderzeemuseum

Vaders genieten gratis van de verschillende gitaarstijlen!

Genieten van wereldmuziek, tango, flamenco, klassiek, jazz, singer-songwriter, fingerstyle en blues? Dat kan op zondag 19 juni in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Voor de vijfde keer wordt hier het Gitaarfestival georganiseerd in samenwerking met de Gitaarsalon. Maar liefst tweehonderd gitaristen uit binnen- en buitenland spelen op twaalf verschillende podia in het binnen- en buitenmuseum. Op deze zondag is het Vaderdag en daarom worden vaders in het zonnetje gezet, zij krijgen gratis toegang tot het Zuiderzeemuseum en dus ook het Gitaarfestival. Voor bezoekers van het museum is het Gitaarfestival gratis toegankelijk.

 

De optredens in het Zuiderzeemuseum vormen de afsluiting van de GitaarSalon Festivalweek in Enkhuizen, die van dinsdag 16 tot en met zondag 19 juni duurt. Op verschillende locaties in Enkhuizen treden internationale grootheden, regionale beroemdheden, gitaarleerlingen en studenten van conservatoria op. In het Zuiderzeemuseum zijn o.a. optredens te zien van Jan Akkerman, The Ploctones met Anton Goudsmit, Dorine Wiersma, Mariachi Fiesta Mexicana, Enno Voorhorst en Sabrina Vlaskalic.

Lees ook:Neem je vader gratis mee naar het Zuiderzeemuseum
Lees ook:Leuk (met de kleinkids): Het Zuiderzeemuseum!
Lees ook:Gezellige meivakantie in het Zuiderzeemuseum
Lees ook:Miniconcerten in het Zuiderzeemuseum
Lees ook:Maritiem festival in het Zuiderzeemuseum… sterke zeemansverhalen, shanty’s en gerookte vis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>