Douche is prima plek voor mijmeren en seks

De meeste Nederlanders douchen één keer per dag, bij voorkeur 's ochtends bij het opstaan. Ze maken dan ook graag van de gelegenheid gebruik om wat te mijmeren, meldt De Telegraaf. Nederlanders zijn fervente douchers, 57% doet het één keer per dag, 5% 2 keer per dag, 1% 3 keer of meer per dag. 35% douchet minder dan één keer per dag. Gemiddeld douchen ze 7,41 minuut per dag. Favoriete onderwerpen om over te mijmeren tijdens het douchen zijn werk, gezin, problemen, vakantie en gezondheid. Mannen en vrouwen denken over verschillende dingen: vrouwen mijmeren ook over hun uiterlijk en gewicht. Mannen denken ook na over seks, vrouwen, hobby's en muziek.Een andere favoriete bezigheid onder de douche is seks, vooral bij jongeren. Ruim de helft van de 55 plussers poetst af en toe de douche tijdens het wassen, een kwart doet het elk douchebezoek. Verder poetst bijna de helft van de mensen zijn tanden onder de douche, 44% van de mannen scheert zich en 77% van de vrouwen onthaart bikinilijn, oksels of benen. Er wordt uiteraard veel gezongen onder de douche, vooral het repertoire van Marco Borsato is bij Nederlanders erg geliefd.

Nederlanders vinden het weekend het perfecte moment voor een gezellig onderonsje onder de douche: ruim 40% douchet dan met zijn tweeën. Ze doen het vooral om de gezelligheid (67%), gevolgd door erotiek (53%). 30% doet het uit praktische overwegingen, je kunt bijvoorbeeld elkaars rug inzepen. In de douche storen Nederlanders zich ook aan heel wat. Zo staat in de top 5 van ergernissen haren in het afvoerputje op kop, gevolgd door een beslagen spiegel, rondslingerende handdoeken, een plakkend douchegordijn en een badkamerdeur zonder slot.

Lees ook:Douchen doen we niet elke dag
Lees ook:De beste ideeën krijg je …onder de douche!
Lees ook:Meest voorkomende irritaties in de badkamer
Lees ook:Nederlandse man: wat de boer niet kent eet hij niet?
Lees ook:Mannen zijn fervent kerstmarktbezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>