De Nationale Open Golfdagen

Weleens gedacht een potje golf te gaan spelen in je vrije tijd? Gooi je vooroordelen overboord, want het is echt voor iedereen een hele uitdagende sport die veel vraagt van zowel je fysieke als je mentale kracht Ga het eens proberen tijdens de Nationale Open Golfdagen zaterdag 12 april en zondag 13 april en oordeel dan zelf. Je kunt die dagen helemaal gratis en vrijblijvend kennismaken met deze sport.

 
Golfbanen stellen zich open voor iedereen die interesse heeft in de golfsport. De Nationale Open Golfdagen geeft jou de kans om je eerste golfbal te slaan en meer te weten te komen over golfen. Daarnaast zijn alle golfers die hun golfclubs al tijden niet hebben gebruikt natuurlijk ook van harte welkom!
Wat je zoals kunt verwachten op de Open Golfdagen?

Op vaste tijdstippen worden door professionals de basisvaardigheden uitgelegd. Je kunt deelnemen aan verschillende clinics, wedstrijden, of zelfs al een beginnerscursus volgen. In het clubhuis kun je terecht voor informatie over lidmaatschappen, beginnerscursussen, het 9-stappenplan, speelmogelijkheden en natuurlijk voor een kop koffie met iets lekkers.
Vanzelfsprekend zullen er rondleidingen gegeven worden over het hele golfcomplex. Medewerkers en enthousiaste leden dragen allen hun steentje bij, om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van een golfbaan. In de golfshop krijg je daarnaast uitleg over de uitrusting en kun je eventueel al een golfles of cursus boeken als je verder wilt met het spelletje.

Wil je weten welke golfbanen bij jou in de buurt deelnamen aan de Nationale Open Golfdagen 2013?  Kijk dan bij ‘deelnemende golfbanen’.

Lees ook:Een gezond dagje uit: de Nationale Gezondheidsbeurs
Lees ook:Demonstraties Reddingsbrigade in Zuiderzeemuseum
Lees ook:Tweede Pinksterdag: Nationale Campina open boerderijdag
Lees ook:Molen draait op volle toeren in Zuiderzeemuseum
Lees ook:De Nationale Gezondheidsbeurs….. een gezond dagje uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>