De trends voor Tuinsets in 2018 bij Tuinmeubelland

Luxe en comfort dat zijn de trefwoorden voor tuinmeubelen in 2018.

Hoe combineer je luxe en comfort in jouw tuin? Tuinmeubelland helpt jou graag en legt dit aan je uit. Kleed je tuin stijlvol aan met verschillende tuinaccessoires. Hout en Polywood tuinsets zijn daarbij een heel belangrijk speerpunt. Het zorgt ervoor dat de tuin een warme uitstraling krijgt waardoor extra sfeer gegarandeerd is. Daarnaast is de overkapping niet meer weg te denken in de tuin. De overkapping geeft de mogelijkheid om het hele jaar door van het buitenleven te genieten en geeft je tuin een luxe uitstraling. Om op de wat frissere zomeravond te genieten van het buitenleven zijn er vele terrasheaters verkrijgbaar.

Hoe maak je de tuin nou tot een plek om heerlijk tot rust te komen? Wat geeft voor jou een ideaal thuiskom gevoel? Welke kleuren zie je graag terugkomen in de tuin? Wat voor stijl vind je mooi (industrieel, romantisch of modern)? Welke materialen zou je graag terug willen zien? Dit zijn belangrijke vragen voor de aanschaf van jouw tuinset. Lees verder om te kijken wat voor tuinset aanbieding bij jou past.

Tuinsets combineren voor nog meer sfeer

Je kan natuurlijk op veel verschillende manieren je tuinset combineren. Aan de ene kant van de tafel een leuk tuinbankje en aan de andere kant verschillende stoelen in dezelfde kleurlijn. Hierbij is een kunststof tuinstoel een goede keus! Er zijn verschillende modellen en trendy kleuren verkrijgbaar bij Tuinmeubelland. Zorg ervoor dat de stoelen en tafels goed beschermd worden, op die manier heb je  extra lang plezier van je tuinset. Er zijn op maat gemaakte afdekhoezen te verkrijgen en kussenkisten om de kussens in op te bergen.

Tuinstijl 1: Industriële tuinsets

Industriële-tuinset-Tuinmeubelland

Houd jij van industrieel? Dan is een polywood tuinset absoluut een goede keus! Dit is een trend die in 2018 weer doorzet. Polywood tuinsets hebben een onderhoudsvrij stalen of aluminium frame met een houtlook afwerking. Een polywood tuintafel gecombineerd met een comfortabele wicker vlechtwerkstoel zorgt voor fijne lange zomeravonden met vrienden en familie.

Tuinstijl 2: De romantische tuin

Ronde-tuinset-Tuinmeubelland

Ronde en ovale tafels zie je in heel veel soorten en maten. Het zorgt dat je met iedereen goed contact kan maken en oogt erg gezellig. Het breekt ook nog eens rechte lijnen in een tuin. Hierdoor valt de ronde tuinset extra op. Onder je overkapping is het leuk om te combineren met hangplanten in mooie sierpotten en een buitenkleed.

Tuinstijl 3: Strak en stijlvol

Tuinset-kunststof-tuinstoelen

Voor de strakke tuinen zie je het roestvrij staal weer meer terugkomen. Gecombineerd met een granieten tafelblad geeft dit je tuin een stijlvolle uitstraling en vergt nagenoeg geen onderhoud! Met een goede rvs reiniger heb je heel lang plezier van je set.

 

Dus ook voor de tuinsets geldt kies wat bij jou past. Ga voor wat bij jouw stijl past. Door kleuren en materialen te combineren kan je een geweldige stijl neerzetten waar je tijden plezier van kan hebben. Kies in 2018 voor de kleuren goud en (oud)roze, dit zijn dé trend kleuren van het moment.

Geen reacties // Reageer