100.000ste abonnee voor Landleven!

De wereld van printmedia staat onder druk. Dalende oplages, sanerende uitgevers en advertentiekosten die wegvallen. Landleven groeit echter onverstoord door, al 20 jaar lang. Op 1 december vierde Landleven zijn 100.000ste abonnee!

Landleven is hét magazine over buitenwonen en buitenleven. Een bron van praktische informatie en inspiratie. Met fotoreportages die inspireren, authentieke recepten, creatieve doe-het-zelf projecten en tuintips waar de tuin echt van opknapt. Landleven magazine verschijnt eens in de vijf weken.

Hoofdredacteur Mario Broekhuis noemt het geen geheim hoe hij zijn lezers vasthoudt: “Zo lang je maar dicht bij jezelf blijft en de doelgroep echt kent, is het niet zo moeilijk om een product te maken dat aanslaat.”

Het volgende succes zit er op korte termijn al weer aan te komen, want op 19 en 20 december organiseert Landleven het evenement Landleven Winter in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Er zijn in de voorverkoop dik zesduizend kaartjes verkocht en daarmee is de verwachting nu al overtroffen.

Voor meer informatie ga naar www.landlevenwinter.nl

Lees ook:Beleef Landleven, het ideale dagje uit!
Lees ook:Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum 5, 6 en 7 september: Zien, beleven en doen
Lees ook:Beleef Landleven in het Openluchtmuseum!
Lees ook:Beleef landleven op zaterdag 22 oktober in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem
Lees ook:‘Vergeten’ Nederlandse wintertradities om te koesteren

1 Reacties // Reageer

One thought on “100.000ste abonnee voor Landleven!

  1. george

    Thanks for this wonderful post.I loved reading it.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>