Opblaasbare behavullingen voor een mooi decolleté

Ik kan weleens jaloers worden op vrouwen die een mooie decolleté hebben. Niet dat ik klaag hoor, je kunt tenslotte niet alles hebben. Maar toch, het zou welkom geweest zijn en om nou kapitalen neer te leggen om de boel te vergroten daar pas ik voor. Toch lijkt er hoop voor mijn “probleem” en dat voor slechts 5,5 euro…..Een Britse grootwarenhuisketen bedacht de oplossing voor vrouwen die snel een meer indrukwekkende decolleté willen, opblaasbare behavullingen die je borsten één maat groter laten lijken. Klinkt dat goed?

De grootwarenhuisketen Debenhams verkoopt vanaf gisteren behavullingen die niet opgeblazen in een kleine handtas passen, zodat je ze altijd in geval van nood (?) kan bovenhalen. Ze hebben een knopje waarmee je ze door er in te knijpen kan vergroten met lucht. Je bepaalt zelf hoeveel je je borsten vergroot, de maximale capaciteit is één maat groter. Daarnaast zorgen de vullingen voor meer steun. Als ze hun diensten hebben bewezen kun je ze weer leeg laten lopen en in je handtas laten verdwijnen voor een volgend goed moment.

Volgens de fabrikanten maakt deze uitvinding plastische chirurgie overbodig en kun je de vullingen met elke welke beha combineren.

Lees ook:Decolleté als visiteplaatje
Lees ook:Allochtone vrouwen nemen te weinig deel aan borstonderzoek
Lees ook:Niet doen op de werkvloer: een laag decolleté
Lees ook:Het drinken van koffie heeft een groot effect op de borstgrootte
Lees ook:De anti-rimpel beha zorgt voor een mooi, glad en strak decolleté!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opblaasbare behavullingen voor een mooi decolleté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>