Beweeg mee met Nederland in Beweging

Nederland in Beweging! is een programma op TV, gericht op stimulering van lichaamsbeweging. Doel van het programma is mensen meer in beweging te krijgen. Het programma richt zich vooral op mensen van boven de vijftig. Elk mens heeft minimaal een half uur beweging per dag nodig, zo wordt gezegd, en meedoen aan dit programma levert al een kwartier beweging op. Nederland in Beweging heeft dagelijks een vaste groep van 130.000 trouwe bewegers/kijkers en is niet meer van het scherm weg te denken.

Al sinds 2000 wordt  Nederland in Beweging mede mogelijk gemaakt door diverse landelijke gezondheidsorganisaties. Vanaf 2011 is die situatie veranderd. Het format en de financiering van het dagelijks televisieprogramma zijn volledig in handen van MAX.  De oorspronkelijke coproducent en initiatiefnemer van het dagelijks televisieprogramma, een samenwerkingsverband van verschillende landelijke gezondheidsorganisaties, is verheugd dat Nederland in Beweging zelfstandig verder gaat.

Iedere werkdag
06.45 uur, Nederland 1
Herhaling
09.10 uur, Nederland 1

elke zaterdag en zondag
08.45 uur, Nederland 1

Lees ook:Beweeg mee met de DVD Nederland in Beweging
Lees ook:60 jaar Nederlandse televisie… doe mee met de publiekscanon
Lees ook:50+ Actief & Gezond Beurs nu twee dagen te bezoeken
Lees ook:Taizo houdt senioren fit
Lees ook:Talentenjacht voor poppenspelers

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beweeg mee met Nederland in Beweging

 1. Francien Prudon

  Goede morgen hebben jullie nog mensen nodig om mee te doen met de gijm s,morgens
  Groetjes Francien Prudon

    /   Reply  / 
 2. Jan en Riny vander Wal

  In 1999 ben ik op 60 jarige leeftijd na 45 jaar te hebben gewerkt met pensioen gegaan.Eerst huis verbouwen,in 2000 meegedaan met ned.in beweging.Sindsdien hebben we iedere morgen om 9.15 gezorgd dat we mee konden doen,ook in de vakanties via de schotel.Inmiddels zijn we 78 en 76 jaar oud,en kunnen net als mevrouw Commandeur zeggen er van het begin af aan te hebben meegedaan en hopen het nog lang te kunnen doen.
  Met vriendelijke groet,Jan en Riny vanderWal in Harlingen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>