Verras je kleinkinderen met lego!

De zomervakantie komt er weer aan. Hartstikke leuk, maar dat betekent ook kleinkinderen die zich vervelen. We weten allemaal dat het niet elke dag zulk lekker weer is dat we naar het zwembad of het strand kunnen. Wat ga je dan doen? Een dagje naar de dierentuin? Heel gezellig, maar wat je ook kunt doen is thuis blijven en de kleinkinderen lekker laten spelen met Lego.

Lego Star Wars

Met Lego Star Wars kun je vliegen door de ruimte. Laat je kleinkind zijn eigen ruimteschip bouwen en zijn creativiteit spreken. Met zijn favoriete karakters uit de film, komt hij onderweg vijanden tegen. Deze vijanden schakelt hij uit met zijn ruimteschip. Welke avonturen maakt hij mee en welke nieuwe dingen ontdekt hij?

Lego Technic

Laat je kleinkind spelenderwijs leren hoe techniek werkt. Bij Lego Technic ligt het niveau iets hoger dan bij de andere van Lego’s. Het kind bouwt zelf zijn eigen auto, truck of hovercraft. Hierbij staat techniek en creativiteit centraal. Laat hem zijn eigen vrachtvliegtuig bouwen en ladingen over de hele wereld bezorgen. Houdt jouw kleinkind meer van racen? Geef hem een racewagen en hij zal de nieuwe Max Verstappen worden.

Er is toch niets leukers dan je kleinkind met Lego zien spelen?

Geen reacties // Reageer