De populairste vakantieparken onder 50 plussers

Vandaag de dag zijn er zoveel verschillende vakantieparken dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ook lijkt het alsof alle vakantieparken bijna hetzelfde aanbieden. Dus de vraag is: hoe maak je nou een goede keuze en vind je een leuk en goedkoop vakantiepark dat het beste aansluit op jouw wensen? Onlangs heeft BungalowSpecials.nl een onderzoek onder haar 50+ boekers gehouden om erachter te komen wat de meest populaire vakantieparken zijn voor senioren. Bekijk nu de top 5 meest populaire vakantieparken onder senioren.

#5 Marveld Recreatie

marveld-recreatieOp de vijfde plaats staat Marveld Recreatie, gelegen in de Gelderse Achterhoek. Daarnaast kan ook de actieveling alle kanten op. Zo zijn er diverse squash- en tennisbanen aanwezig op het bungalowpark. Ontspannen kan in de sauna én whirlpool.

Ook de kinderen zullen zich op Marveld Recreatie niet vervelen. Er is namelijk een zwembad met apart peuterbad aanwezig. De blikvanger van het vakantiepark is het grote subtropische zwemparadijs met reuzenglijbaan. Ook zijn er verschillende speeltuinen en een kinderboerderij. Kortom, Marveld Recreatie is niet alleen voor 50 plussers, maar voor het hele gezin een absolute aanrader.

#4 Roompot Vakantiepark Weerterbergen

Op nummer 4 in de lijst vinden we Roompot Vakantiepark Weerterbergen. Dit vakantiepark is vooral in trek bij 50 plussers door de prachtige ligging in een bosrijk gebied met vennen en heide, uitstekend voor het maken van lange wandelingen of mountainbiketochten. Daarnaast is het bungalowpark autovrij. Ook voor de allerkleinsten is het activiteiten aanbod groot. Zo is er een glow-in-the-dark-golfbaan, klimwand en mini-kartbaan. Voor een heerlijke maaltijd hoeft er niet lang gezocht te worden. Op het bungalowpark is een goed buffetrestaurant, eetcafé, pannenkoekenhuis én snackbar aanwezig.

#3 EuroParcs Resort Limburg

europarcs-resort-limburg

EuroParcs Resort Limburg is zeer populair onder senioren vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het vakantiepark erg in trek onder vanwege de luxe vakantiehuizen. Verder heeft EuroParcs Resort Limburg enorm veel te bieden. Zo is er een mooie recreatieplas met glijbanen en zijn er op het hele park vele sport- en spelmogelijkheden zoals een midgetgolfbaan, tennisbaan en springkussen.

Een aanrader is om tijdens het verblijf een keer fietsen te huren op het vakantiepark en het prachtige Limburgse landschap te verkennen.

#2 DroomPark Beekbergen

droompark-beekbergen

Op de tweede plaats in deze top 5 staat DroomPark Beekbergen. Het vakantiepark is vlakbij de Loenense Watervallen gelegen. Vooral de ligging midden in de Veluwe is een echt pluspunt aan dit vakantiepark. De sportliefhebber kan een balletje slaan op de tennisbaan of baantjes trekken in het mooie indoor zwembad. De kleintjes vinden snel leeftijdsgenoten in één van de speeltuinen op het vakantiepark.

#1 ’t Hooge Holt

vakantiepark-t-hooge-holt

Met stip op nummer één staat Vakantiepark ’t Hooge Holt. Dit park is gelegen te midden van de prachtige natuur in het Overijsselse Vechtdal. Dit vakantiepark is echt voor ieder wat wils en daar ligt ook de verklaring van de top 1 positie. Zo is er een gloednieuw binnenzwembad en een kinderboerderij op het vakantiepark. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven in de fonkelnieuwe Mad Monkey Jungle. Ook de omgeving heeft enorm veel te bieden. Maak een schitterende fietstocht in de Duitse grensstreek of bezoek met het gezin een dag Attractiepark Slagharen.

BungalowSpecials.nl

genietenBungalowSpecials.nl biedt goedkope bungalowparken aan in acht Europese landen. Onder de doelgroep vallen veel senioren. Voor het onderzoek is uitsluitend gebruik gemaakt van interne data op geheel anonieme wijze. De bepaling van de top vijf is gemeten aan de hand van het aantal boekingen op het hele vakantiepark aanbod onder 50 plussers.

 

Geen reacties // Reageer