Tips en Trucs voor senioren in Windows Vista

Maak het werken op de computer makkelijker voor jezelf. Windows zit vol met allerlei handigheidjes en trucjes. Trucjes die het werken met de computer vergemakkelijken of bepaalde problemen oplossen. Deze trucs zijn uitgewerkt in de vorm van een boek met korte en bondige trucs. Het boek is praktisch op onderwerp ingedeeld. Kortom: het boek is een waardevolle aanwinst.

Tips en trucs voor senioren:

gericht op praktische toepassingen
op onderwerp gesorteerd
Windows, Internet Explorer en Window Mail
uitgebreide index
stap voor stap uitleg

Met tips over onder andere: het menu Start en de taalbalk/het bureaublad en pictogrammen/mappen en bestanden/favoriete websites/USB-sticks/contactpersonen/e-mailaccounts en adressen/geluid/de muis en het toetsenbord/het blokkeren van afzenders.

Zoals je ziet, je komt er zelf uit met dit boek en je hoeft je kinderen niet meer lastig te vallen. Ze hebben het tenslotte druk genoeg…. Mooie oplossing dus dit boek.

Uitgeverij Visual Steps biedt trouwens met zijn seniorenserie een compleet pakket voor computer liefhebbers. Van beginners boeken tot boeken voor senioren die al aardig overweg kunnen met de pc.

Verkrijgbaar bij iedere boekhandel of via de website.

Lees ook:Windows 7 voor senioren, voor het eerst met de computer aan de slag
Lees ook:Windows XP voor senioren deel 4
Lees ook:Boek voor internettende senioren
Lees ook:Voor de Windows-computer: handige gratis pakketten
Lees ook:Websites bouwen met Web Easy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>