Alles van The Beatles komt opnieuw uit mét game

Een cd-box met muziek,  replica’s van originele albumhoezen en korte documentaires over de totstandkoming van hun albums en dit alles van The Beatles! De veertien originele platen zijn daarvoor intensief digitaal bewerkt en op 9 september verschijnt deze cd-box The Beatles: Rock Band, samen met een videospel van de ‘Fab Four’. In de game kunnen fans zich als een lid van de befaamde popgroep voordoen. Leef je uit!

Geluidstechnici van de Abbey Road Studios in Londen waren vier jaar bezig met het remasteren van de grammofoonplaten voor een digitale weergave. De muziek van The Beatles kreeg hierdoor een nooit eerder bereikte kwaliteit, zeggen de platenmaatschappijen. Het is ook de eerste keer dat de eerste vier platen van de band op een cd in stereo te horen zijn.

De muziek van The Beatles komt later dit jaar opnieuw uit. De veertien originele platen zijn daarvoor intensief digitaal bewerkt, aldus de platenmaatschappijen Apple Corps en EMI Music dinsdag.

Lees ook:Bestel je platen van vroeger nu als CD
Lees ook:Spetterende ‘The Beatles’ show – live in Amsterdam
Lees ook:Gelukkige herinneringen bij het beluisteren van de Beatles
Lees ook:Te koop kerstkaartje van 3.000 euro
Lees ook:Lekker is dat: Ringo Starr is duizenden Beatles-foto’s kwijt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>