Bij rampen en stroomstoringen verzekerd van contact met de buitenwereld

Met de nieuwe noodradio van noodradio.nl ben je bij rampen en stroomstoringen in elk geval verzekerd van informatie via de radio. De radio kan worden opgeladen met een slinger of met het zonnepaneel. Daarna is de ontvangst weer voor geruime tijd gegarandeerd. Bovendien is de noodradio ook uitgevoerd met een sterke (LED) zaklamp. Handig is ook de mogelijkheid om de noodradio te gebruiken als oplader voor mobiele telefoons. Zo kan je ook tijdens langdurige stroomstoringen gewoon de mobiele telefoon blijven gebruiken.

Met de campagne ‘Denk Vooruit’ wil het ministerie van Binnenlandse Zaken de Nederlandse burger bewuster maken van de eventuele risico’s die hij of zij loopt bij mogelijke catastrofes. Uit onderzoek blijkt dat Nederland niet goed is voorbereid op terroristische aanslagen of rampen à la Enschede. Bij zo’n catastrofe kan het overleven in de eerste uren of dagen worden vereenvoudigd als er in elk huishouden een aantal elementaire benodigdheden te vinden zijn. Die ontbreken echter in de meeste gezinnen. Daarom heeft de overheid die artikelen verzameld in een Noodpakket, dat een belangrijk onderdeel is van de campagne. Zo’n noodpakket is te koop op noodpakket.nl.

Met de aankoop van de noodradio, van het merk Freeplay, ondersteun je bovendien ook ontwikkelingsprojecten in Afrika via de Freeplay Foundation. De noodradio is nu op internet te koop voor € 29,95 bij noodradio.nl. Voor bedrijven is het bovendien interessant als eindejaarsgeschenk aan medewerkers en relaties. Meer informatie over het Noodpakket is te vinden op noodpakket.nl en denkvooruit.nl.

Lees ook:Vrouw beter voorbereid op wintersport
Lees ook:Luisteraars Radio 4 stellen Kerstconcert samen
Lees ook:Fifties radio/platen-/cd-speler helemaal retro!!
Lees ook:Luistertip: Radio 2 met de Top 2000
Lees ook:Open voor kansen, open voor 50-plus….

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bij rampen en stroomstoringen verzekerd van contact met de buitenwereld

  1. theo zitvast

    ik vind het helemaal te gek,wie zou in hemelsnaam,japie de vis,of yip of dolly kennen in paleis het loo,maar ik kan niet wachten tot het eindelijk,weer kerst is.
    groetjes,theo.

      /   Reply  / 
  2. visit

    Your site is a refreshing change from the majority of sites I have visited. When I first started visiting web sites I was excited by the potential of the internet as a resource and was very disappointed initially. You have restored my enthusiasm and I thank you for your efforts to share your insights and help the world become a better place.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>