Nationale Picknickweek van start

Deze week, 30 mei t/m 5 juni organiseert de Telegraaf in samenwerking met Natuurmonumenten en HEMA de Nationale Picknickweek. Een betere week hadden ze niet uit kunnen zoeken, het wordt prachtig weer om de natuur in te gaan. Er zijn veel leuke activiteiten te doen, voor jong én oud. Een vaartochtje op de Nieuwkoopse Plassen of in de fluisterboot in het Wormer- en Jisperveld en picknick op een eilandje. Wat dacht je ervan om samen met je kleinkind een picknickhut te bouwen in de Oisterwijkse bossen en vennen? Voor de kleintjes is er de Pieter Konijn speurtocht in Nationaal Park Veluwezoom. Je kunt kiezen uit ruim 30 activiteiten.

En zoek je nog een leuke mand om de picknickspullen in te doen? Misschien is de HEMAnd iets voor je. Deze mand is speciaal geïntroduceerd voor de Nationale Picknickweek.

Lees ook:Opa voor beginners – klassiekers die elke opa moet kunnen
Lees ook:101 activiteiten voor grootouders en kleinkinderen
Lees ook:Nederlands Kampioen Sneeuwpoppen bouwen 2008
Lees ook:Doe mee aan de Ken Je Kleinkind Quiz op 3FM
Lees ook:Doe mee met de “24 uur van de natuur”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>