Hoe ouder de man, hoe kleiner de zwemoutfit

Vanaf hun 55ste kunnen mannen de lokroep van de kleine, strakke zwembroek niet langer weerstaan.
Hoe ouder ze worden, hoe kleiner hun zwemoutfit wordt  blijkt uit recente Britse cijfers.  Kijk bijvoorbeeld naar een mannelijk toonbeeld van stijl, Giorgio Armani, die ondanks zijn 77 lentes nog steeds kiest voor strakke slips. De verkoop van de traditionele zwembroek steeg toen de Engelse acteur Daniel Craig voor de film Casino Royale hiermee op het strand paradeerde.

Alles leuk en aardig….. als je een soortgelijk figuur hebt: PRIMA! Maar gaat de buik iets teveel over de rand hangen: NIET DOEN!Jongeren echter kiezen vaker voor een grotere zwemshort, zij dragen het vaakst een los model tot aan de knie. Tieneridool Justin Bieber is voor hen het grote voorbeeld. Mannen van 20 en 30 verkiezen een korter los model, ze willen hun lichaam showen in de zoektocht naar een partner op strand. Mannen van 59 dragen de korste slipjes, dat gaat zelfs tot een minieme 5 cm, dit is de hoeveelheid stof gemeten vanaf de heup.

Uit het  onderzoek bleek dat de meeste deelnemers zich lieten inspireren voor de keuze van hun eigen strandoutfit door het strakke blauwe zwembroekje van acteur Daniel Craig. Woordvoerster voor de kledingketen Debenhams Ruht Attrigde verwacht een enorme stijging tegen het begin van de Olympische Spelen in 2012 en het aanbod van strakke  modellen zal daarom aanzienlijk worden uitgebreid. We zullen proberen er iedereen als een atleet te laten uitzien, onafhankelijk van hun leeftijd of figuur.”

Lees ook:Acteur Tom Adams (The Onedin Line) overleden
Lees ook:Twee miljoen bioscoopbezoekers voor Bondfilm Skyfall (…in Nederland!)
Lees ook:Vrouwen zeker in bikini als ze 59 jaar zijn!
Lees ook:Decolleté met rimpels kan echt niet!
Lees ook:On-line persoonlijk stijladvies

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoe ouder de man, hoe kleiner de zwemoutfit

  1. Thom

    Tieneridool justin bieber is hun grote voorbeeld? HOE DAN?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>