Avondje uit nieuwste (online) Sinterklaashit 2011

Naast chocoladeletters, speelgoed, boeken en cd’s zijn dit jaar ook vrijetijdsuitjes een populair feestdagencadeau. Dit blijkt uit cijfers van VakantieVeilingen.nl, met maandelijks meer dan 5,5 miljoen bezoekers en ruim 150.000 online veilingen marktleider in Nederland. De meest populaire cadeaus die met Sinterklaas via de vrije tijd veilingsite worden weggegeven zijn een avondje uit, een dagje weg met de kinderen en een wellness arrangement. Voor de Kerstdagen staat op dit moment een musicalbezoek voor twee boven aan de lijst van meest populaire feestdagencadeaus.

 Ruim 35% van alle veilingen op VakantieVeilingen.nl werd de afgelopen maand als feestdagengeschenk verpakt, een duidelijk teken dat de consument de weg heeft gevonden naar een leuk uitje om cadeau te geven.

“Al weken lang zijn dagelijks duizenden bieders actief om een anders-dan-gebruikelijk Sinterklaas of Kerstcadeau te bemachtigen”, aldus Huub van Mierlo, managing director van VakantieVeilingen.nl. “Dat is absoluut een trendbreuk vergeleken met vorig jaar en tekent ook wat cadeaus betreft de populariteit van online veilingsites. Je kunt op deze manier namelijk een mooi cadeau bemachtigen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Je bepaalt immers zelf tot hoever je wil gaan en dus wat je wil betalen.”

Tot 23 december veilt VakantieVeilingen.nl dagelijks speciale cadeaus voor de feestdagen. Populair zijn onder meer kaarten voor een kerstmarkt en een driegangen diner in een toprestaurant.

Lees ook:D-reizen veilt vakanties
Lees ook:Wij Nederlanders doen zuinig aan met cadeautjes…
Lees ook:Bijna helft Nederlanders doet online aankopen tijdens feestdagen
Lees ook:Partners geven verkeerde cadeaus
Lees ook:Crisis ook merkbaar voor moederdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>