Overwinteren: langdurig van huis, alles goed geregeld? Bezoek de emigratiebeurs 2012

Op 11 en 12 februari 2012 vindt de 16e internationale EmigratieBeurs plaats in Expo Houten (Utrecht). Deze beurs is het enige internationale evenement voor wie voor korte of langere tijd naar het buitenland wil vertrekken – nu of in de toekomst – om welke reden dan ook. Het wisselvallige klimaat, gebrek aan ruimte en natuur, de mentaliteit in Nederland of het zoeken van avontuur in het buitenland. Veelgenoemde redenen voor een korter of langer verblijf in het buitenland. Wat de reden ook is: een goede voorbereiding is het halve werk!

Laat u inspireren door ervaringen van anderen. Leer van valkuilen, succesverhalen en persoonlijke consequenties. De EmigratieBeurs informeert over de impact op uw pensioen of uitkering tot het afhandelen van de papierwinkel. Wist u dat wie uitkering krijgt, niet langer dan drie maanden in het buitenland mag verblijven? AOW’ers worden in bepaalde gevallen ontzien. Eigen huis verhuren of onderhuren? Verzekeringen ook in het buitenland op orde? Auto mee, of tijdelijk schorsen? !

Op de EmigratieBeurs 2012 kunt u kennis maken met 190 exposanten waaronder makelaars en emigratiespecialisten, buitenlandse organisaties, ambassades, uitzendbureaus, taalinstituten, overheden, landelijke en provinciale vertegenwoordigers. Zij informeren over wonen, werken, stage, studie, emigreren, remigreren of het starten van een eigen bedrijf in het buitenland. De EmigratieBeurs is van alle markten thuis en biedt bovendien meer dan 60 verschillende vrij toegankelijke presentaties met interessante vraagstukken, onderwerpen en trends in diverse branches en landen. Zo komt u in korte tijd alles te weten over de mogelijkheden over de grens, en heeft u de mogelijkheid van persoonlijke gesprekken met deskundigen.

11 en 12 februari, Expo Houten, van 10.00 tot 17.00 uur.
PlusTicket geeft de eerste 100 belangstellenden twee gratis kaarten cadeau! Klik hier!

Lees ook:Beurs voor 50-plussers: de Senioren Expo
Lees ook:CamperExpo Voorjaar 2016 in Houten
Lees ook:Lattende ouderen krijgen vanaf februari meer AOW
Lees ook:De SENIOREN EXPO is een dagje uit
Lees ook:Modekoning Edgar Vos aan hartaanval overleden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Overwinteren: langdurig van huis, alles goed geregeld? Bezoek de emigratiebeurs 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>