Peter Beense is al 18 kilo afgevallen

We zitten inmiddels alweer halverwege februari, dus links en rechts wordt het alweer wat minder druk in de sportscholen, steken veel mensen toch alweer een sigaretje op en wordt er toch iets minder de fiets gepakt in plaats van de auto. (*) De goede voornemens van het nieuwe jaar hebben voor veel mensen de langste tijd alweer gehad. Ik ben benieuwd hoeveel men in Nederland is afgevallen, als je het bij elkaar optelt. Iemand die de afgelopen jaren, maar ook zeker de afgelopen weken, al flink wat kilo’s aan het totaal heeft toegevoegd is Peter Beense.

De Amsterdamse volkszanger (48) woog nog niet zo gek lang geleden meer dan 220 kilo schoon aan de haak. Het geheim van Beense: hij heeft inmiddels al drie maagverkleiningsoperaties gehad, waardoor hij simpelweg minder kan eten. Het lijkt nu dus een succes te worden, al houdt de zanger wel rekening met nog een extra operatie, aangezien hij op termijn mogelijk onder het mes moet om overtollige huid te laten verwijderen.

Lees ook:Grootste blaassteen ooit!
Lees ook:We zijn dikker dan 30 jaar geleden, terwijl we minder eten!
Lees ook:Boze weduwe met urn naar huisarts
Lees ook:Peter Beense, Dries Roelvink e.v.a. bij het Jordaanfestival in Amsterdam
Lees ook:Vakantie is ongezond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>