ANWB E-bikebox, routes in Nederland voor de elektrische fiets

“Heerlijk fietsen ” is een veelgehoorde reactie van mensen die het fenomeen van elektrische trapondersteuning hebben ontdekt. Fietsen wordt weer leuk “met een onzichtbare hand in de rug”. Speciaal voor deze elektrische rijders brengt de ANWB dit voorjaar de ANWB E-bikebox Nederland uit: 75 mooie fietsroutes langs knooppunten, oplaadpunten en koffie- en lunchadressen.De elektrische fiets is vooral populair bij actieve senioren. Om het de fietsliefhebber gemakkelijk te maken hebben de  makers extra aandacht voor de leesbaarheid en overzichtelijkheid van de route-informatie op de stevige losse routebladen gegeven.
In de gids, die in de box zit, vindt de fietser relevante informatie, zoals een overzicht van oplaadpunten, verhuuradressen en handige e-bikegebruiksinformatie. De 75 routes zijn gemiddeld zo’n 45 km, net even iets langer dan de routes voor de ‘gewone’ fiets.

De ANWB E-bikebox kost € 22,95 (ANWB-ledenprijs € 21,95) en verschijnt in april bij de ANWB-winkel en in de boekhandel. De box is ook online te bestellen, onder andere via www.anwb.nl/webwinkel.

Lees ook:Fietsen en wandelen in de achterhoek
Lees ook:Fietsroutes waarbij u langs elektrische oplaadpunten komt
Lees ook:Vernieuwde fiets- en wandelroutes online
Lees ook:Waarschuwing: Elektrische fietsen te zwaar voor auto
Lees ook:Demodag electrische fietsen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “ANWB E-bikebox, routes in Nederland voor de elektrische fiets

  1. jlgw clappers heemraadlaan 92 zetten

    ik heb een anderre vraag mijn dochter wil een 2dehans auwto kopen nu is de vraag wat mag die kosten kenteken no 41-krv-9 ford ka van 1-1-2010 de vraagprijs graag

      /   Reply  / 
  2. jlgw clappers heemraadlaan 92 zetten

    heemraadlaan 6671gm zetten jlgw clappers

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>