Webwinkels met kleding voor ouderen

Geen zin meer om de deur uit te gaan om kleding te kopen? Zou kunnen toch? Niet iedereen houdt tenslotte van winkelen of is er niet (meer) toe in staat. Gelukkig hebben we tegenwoordig internet en hoef je zelfs de deur niet meer uit.  Er zijn honderden webwinkels met kleding voor ouderen. Maar waar moet je op letten bij het bestellen van kleding…….

 

Er zijn ontzettend veel webshops waar je online kleding kunt bestellen, maar hoe weet jenu zeker dat de webwinkels betrouwbaar zijn? Hiervoor zijn speciale keurmerken in het leven geroepen. Het bekendste keurmerk is de Thuiswinkel waarborg. Als een webshop dit keurmerk heeft, kun je er zeker van zijn dat je veilig en vertrouwd kleding kunt bestellen.

Bij de kledingstukken staan verschillende prijzen vermeld, maar bij veel winkels en webwinkels betaal je ook nog verzendkosten voor het versturen van de kleding. Wat deze verzendkosten zijn, vind je meestal terug in het onderdeel ‘klantenservice’ op de website.

Vrijwel iedere professionele webshop heeft een fatsoenlijke klantenservice waar je terecht kunt mocht je vragen hebben. Schroom dan ook zeker niet om even contact op te nemen als je vragen hebt over het bestelproces. Je kunt natuurlijk ook vragen of je kinderen of kennissen mee willen helpen bij het bestellen, dat zullen ze zeker niet erg vinden.

Lees ook:Pas op voor namaak webwinkels
Lees ook:Online shoppen? Doe eerst de online shopscan
Lees ook:Inzamelingsactie luchtige en zomerse kleding voor ouderen
Lees ook:Websites om het je een stuk makkelijker te maken
Lees ook:Ouderen shoppen meer en meer online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>