Workshop fotografie in Dierenpark Emmen

Hoe leuk is dat. Maak je dromen waar en geef je op. De workshop fotografie duurt de hele dag en start in het Auditorium van het dierenpark met koffie of thee. Na een korte uitleg over macrofotografie met duidelijke foto voorbeelden, gaat u onder begeleiding van twee professionele fotografen de vlindertuin in. Daar zijn schitterende foto’s te maken van unieke vlindersoorten. Voor de lunch print u de mooiste foto’s zelf af op de aanwezige Canon printers. Deze foto’s worden besproken.
Na de lunch in het restaurant ga je een grote fotoronde door het dierenpark maken. Alle tijd en ruimte om vragen te stellen en wederom mooie foto’s te maken. Natuurlijk worden ook deze foto’s geprint, besproken en van nuttige tips voorzien. Kortom een leerzame en gezellige dag die wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Deze workshop wordt gegeven op 16 september
Als je nu boekt krijg je ook nog eens 20% korting!

Lees ook:Gratis kleinkinderen mee naar dierentuin
Lees ook:Gratis entree Ouwehands Dierenpark voor alle 80-jarigen
Lees ook:Zet jouw moeder en 5500 SOS moeders in het zonnetje
Lees ook:Speciaal voor liefhebbers van sigaren: de cigarlunch.
Lees ook:Dierenpark Emmen gaat verhuizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>