Wijnflessen met portret van Hitler in Italiaanse schappen

Wat bezielt je om wijnflessen met het portret van Adolf Hitler op het etiket in je supermarkt te verkopen! Een Amerikaans echtpaar, van Joodse komaf, was op vakantie in het Italiaanse plaatsje Garda en ontdekte dit tijdens het winkelen. De Hitlerwijn stond naast de Paus Johannes Paulus II-wijn.

Hun eigen voorouders werden nota bene vermoord ten tijde van de nazi-terreur. Hoe geschockeerd kun je zijn! En wat kregen ze te horen van het personeel?  „Dit geschiedenis is, net zoals Che Guevara”. Dat kan toch niet!!!
Naar aanleiding van het incident kondigde de officier van justitie een onderzoek aan. Minister voor Integratie Andrea Riccardi heeft het antiracisme bureau van de regering donderdag om een onderzoek gevraagd.
Eerder waren er in Italië soortgelijke gevallen, zoals in 2003 . Toen werden behalve de Hitler-flessen ook flessen verkocht met het portret van de Italiaanse fascistische leider Benito Mussolini.

Lees ook:Boeken tip: Mijn eerste lijk is gelukkig vers”
Lees ook:Andrea Bocelli (54) krijgt dochter Virgina
Lees ook:Zieke trend: ouderen in woning overvallen…
Lees ook:Joop Daalmeijer ontvangt wéér koninklijke onderscheiding
Lees ook:Ouderen steeds vaker doelwit van overvallers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wijnflessen met portret van Hitler in Italiaanse schappen

  1. Jules Vismale

    De wijn die zich in de Italiaanse wijnflessen bevindt waarop portretten van Adolf Hitler staan afgebeeld zal vast van een zeer slecht kwaliteit zijn! Degenen die hierachter zitten zijn namelijk vast stapelgek op deze dictator en misschien wel antisemieten! Als er nou ook nog in dat plaatsje Garda in Italië wodkaflessen worden verkocht met afbeeldingen van Jozef Stalin erop dan vrees ik dat die wodka daarin afschuwelijk slecht zal smaken! Of zet anders maar op die flessen afbeeldingen van historische tirannen erop waarin ze zijn gekleed in roze tutu’s!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>