Spirit of Winter op Paleis het Loo

Half Nederland ligt nog in bikini op het strand of de winterfairs kondigen zich alweer aan. Noteer hem gewoon in je agenda, dan ben je in ieder geval safe en geniet je verder van het mooie weer. De ‘Spirit of Winter’-fair wordt van van 14 t/m 18 november gehouden bij Paleis Het Loo, met een presentatie van circa honderd bedrijven. Feestelijk gedekte tafels met glaswerk, zilver en serviezen, mooie winterse schikkingen van bloembinders en stands met antieke meubels en woonaccessoires tonen hoe sfeervol een winterhuis kan zijn. Daarnaast zijn er modeshows en gezellige livemuziek.

Het 300 jaar oude Paleis Het Loo is sinds 1984 opengesteld voor het publiek. Het paleis  ademt de sfeer en historie van de Koninklijke Familie. Het was het lievelingspaleis van koning-stadhouder Willem III en koningin Wilhelmina. Dwalen door de intieme vertrekken, de tuinen en het park, is een heel bijzondere ervaring. De fraai ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes.

Een entreebewijs voor de ‘Spirit of Winter’-fair geeft tevens toegang tot het paleis.

Kijk hier voor meer informtie

Lees ook:Vorstelijke winterfair op Paleis Het Loo: “Spirit of Winter”
Lees ook:Vrijkaartjes voor Spirit of Winter bij 50plus.blog
Lees ook:Wilhelmina’s Levensavond; de stille jaren op Het Loo
Lees ook:Wandeling langs Oranje in Amsterdam
Lees ook:Een unieke verzameling speelgoed op Paleis Het Loo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>