Traditionele rouwauto is aan het verdwijnen

Uit onderzoek van uitvaartverzekeraar Nuvema blijkt dat nog maar de helft van de Nederlanders kiest voor een traditionele kleur rouwauto. Zwart en grijs zijn nog steeds populair, maar expressieve kleuren, zoals wit, blauw en rood, zijn steeds gewilder.  De helft van de 1000 ondervraagden wil nog steeds met een traditionele kleur (zwarte of grijze) rouwauto vervoerd worden. Maar liefst 32,6% kiest inmiddels voor een andere kleur, waarbij vooral wit aan populariteit heeft gewonnen (18,2%). Andere kleuren die genoemd worden zijn onder andere blauw, rood, roze en groen. Slechts 16,1% van de Nederlanders heeft óf geen voorkeur of nog geen idee welke kleur de rouwauto moet zijn.

Nuvema Uitvaartverzekeringen is een uitvaartverzekeraar waarbij de wensen van de klant voor de uitvaart centraal staan. Daarvoor werkt Nuvema samen met meer dan 250 uitvaartverzorgers.

Alles kan tegenwoordig….. voorbeeld: heb je je leven lang gewerkt in de sector transport en logistiek? Dan biedt Uitvaarttruck.nl de uitvaart die bij je past.

Lees ook:Uitvaart op afstand met virtual reality
Lees ook:Breng tijdens de winterdagen meer kleur in je leven
Lees ook:Lekker slapen doe je in een blauwe kamer
Lees ook:Oer Hollands horloge voor de EK voetbal
Lees ook:Beken kleur, leer meer over de invloed van kleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>