Oudste Nederlander viert haar 110e verjaardag

Groot feest vandaag in woonzorgcentrum de Molenhof in Havelte. Daar viert Egbertje Leutscher-De Vries uitgebreid haar 110e verjaardag. Zie het maar eens te worden Haar geheim? Elke dag een eitje….

Egbertje Leutscher-de Vries werd geboren op 22 oktober 1902 en mag zich sinds twee maanden de oudste van Nederland noemen. De hele dag staan uiteraard festiviteiten gepland.

Haar dochter Mina Smit (die ook niet meer de jongste zal zijn….) vertelt dat in de ochtend het feest is voor medebewoners en personeel en ook komen de burgemeester, de commissaris van de Koningin en veel pers langs. Vanmiddag ontvangt de jarige familie en bekenden. Ouderdom komt met gebreken, zegt Smit, maar volgens haar gaat het ‘aardig goed’ met haar moeder. Ze verheugt zich op de verjaardag en vindt het prachtig dat ze de oudste van Nederland is.

Wij van 50plus.blog.nl zeggen: Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!

Lees ook:111-jarige Egbertje, oudste vrouw van Nederland, overleden
Lees ook:Gefeliciteerd mevrouw Honderd met uw 100e verjaardag!
Lees ook:Oudste man van Nederland is zaterdag overleden
Lees ook:Oudste Nederlandse viert 109e verjaardag
Lees ook:Oudste man van Nederland vandaag jarig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>