Sylvia Kristel in besloten kring begraven

In besloten kring hebben familieleden en vrienden vanmiddag de laatste eer betoond aan actrice Sylvia Kristel. Na een stijlvolle dienst is de actrice in haar geboorteplaats Utrecht begraven. Tijdens de uitvaart zijn volgens een woordvoerster van haar management veel mooie woorden aan de actrice gewijd. Acteur Hans Dagelet speelde op zijn trompet, zijn vrouw Esther Apituley speelde daarbij altviool. Ook zagen de genodigden een fragment uit een van de vele films die de actrice op haar naam heeft staan.

Onder de aanwezigen bevond zich Just Jaeckin, die in 1974 als regisseur debuteerde met de Franse erotische film Emmanuelle waarin Kristel de hoofdrol speelde. Ze maakte in totaal negen Emmanuellefilms. Andere bekende gasten op de uitvaart waren onder anderen Jan Mulder, Monique van de Ven en Gerard Joling. Sylvia Kristel overleed vorige week woensdagavond op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Lees ook:Sylvia Kristel overleden op 60-jarige leeftijd
Lees ook:Opnieuw kanker geconstateerd bij Sylvia Kristel
Lees ook:Artsen: ‘Toestand Sylvia Kristel (Emanuelle) nog steeds zorgelijk’
Lees ook:Riek Schagen, “onze Saartje”, is overleden
Lees ook:Carry Tefsen (75) krijgt rol in musical Billy Elliot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>