Moederdagtip: sharing is caring!

Doro PhoneEasy 506 1Bel jij je moeder ook nog steeds op haar vaste nummer omdat ze niets wil weten van mobiele telefoons? Of wil je oma juist graag een smartphone om jou nu ook eens leuke foto’s te sturen, maar zijn de toetsen en letters te klein? Bedenk dan dat het zondag 12 mei alweer Moederdag is. En dat Doro  een aantal leuke telefoons heeft die zeer eenvoudig te bedienen zijn. Zo heeft je moeder of oma geen excuus meer en is  ze altijd bereikbaar.

 

 

Doro’s eerste smartphone, de Doro PhoneEasy 740, is speciaal ontworpen voor senioren. Het versturen van emails of het surfen op internet via 3G of WiFi is eenvoudig door het simpele menu dat naast touchscreen ook te bedienen is met een uitschuifbaar toetsenbord. Deze telefoon brengt generaties samen met functies zoals een 5 megapixel camera zodat opa en oma nu ook hun foto’s eenvoudig kunnen delen met kinderen of kleinkinderen.
De Doro PhoneEasy 740 is verkrijgbaar vanaf 15 april voor een adviesverkoopprijs van €249.

De Doro PhoneEasy 506 is heel gebruiksvriendelijk. Het geluid is extra luid en helder, het display is gemakkelijk afleesbaar en het menu is eenvoudig te begrijpen, zelfs voor de meest onervaren mobiele telefoongebruiker. Het toetsenbord is zo ingericht dat het heel gemakkelijk is om te bellen en sms-berichten te versturen. De telefoon beschikt ook over een sneltoets naar sms-berichten, evenals geheugentoetsen en voorspellende tekst. De letters kunnen naar eigen voorkeur worden vergroot en de telefoon is uitgerust met een gebruikershandleiding waardoor alle instellingen gemakkelijk zijn aan te passen.

De Doro PhoneEasy® 506 is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €59,99.

Kijk voor een overzicht van alle toestellen op www.doronederland.nl


 

Lees ook:Eerste senioren Smartphone in Nederland: De Doro PhoneEasy 740 brengt generaties samen
Lees ook:Doro komt met smartphone speciaal voor ouderen
Lees ook:Senioren te oud voor een smartphone?
Lees ook:My Doro Manager helpt senioren hun Doro smartphone beter te begrijpen
Lees ook:Leeftijd wil… meedoen aan de Smart Game!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>