Zo vouw je in minder dan 2 seconden een T-shirt op (filmpje)

Het is even oefenen, maar als je de slag te pakken hebt is dit een reuze trucje waarmee je een T-shirt in minder dan 2 seconden kunt opvouwen. Het filmpje is al meer dan 2,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Om te beginnen moet je het T-shirt met de voorkant naar boven op tafel leggen. Daarna trek je twee denkbeeldige lijnen: één halverwege de lengte van het T-shirt, en één van de buitenste hoek (rechterschouder) naar de onderkant.

Op de plek waar de lijnen elkaar kruisen, neem je de stof vast met je linkerhand. Met je rechterhand neem je de buitenste hoek (rechterschouder) vast. Vervolgens breng je je rechterhand naar de onderkant van het T-shirt, dat je ook vastpakt, waardoor je armen kruisen. Daarna doe je je armen weer snel open. Het enige wat je nu nog moet doen, is het T-shirt omvouwen.

Lees ook:Oefeningen voor stevige armen
Lees ook:Oefeningen tegen spanning in nek en schouders
Lees ook:KPN: bellen naar vaste lijn en mobiel wordt even duur
Lees ook:Pijn? Kruis je armen!
Lees ook:Roergebakken garnalencurry op Thaise wijze (recept)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>