Wilfred Genee wil einde aan ruzie met Johan Derksen

Schermafbeelding 2013-07-10 om 13.08.48Twee van ‘lands bekendste televisiegezichten, Wilfred Genee en Johan Derksen hebben ruzie en daar is in ieder geval Genee is ‘helemaal klaar’ mee, zegt de presentator van onder andere Voetbal International en Tour Du Jour tegen Story. “Het gaat helemaal nergens over. Op vakantie kwam ik tot rust en besloot, mede door mijn vrouw, dat ik voor de uitzendingen eind juli weer beginnen met Johan om de tafel wil zitten”, aldus Genee. “We moeten eruit zien te komen. Het heeft geen zin om nog langer ruzie te maken.”

Genee hoopt op die manier het programma te redden. “Wij hebben samen het programma uit het slop getrokken toen RTL niet verder wilde. Het is belachelijk om te stoppen omdat de presentatoren ruzie hebben.” Een nieuw seizoen van Voetbal International begint op 29 juli.

Lees ook:René van der Gijp maandag terug aan tafel Voetbal International
Lees ook:Derksen On The Road; muziek voor de oudere jongeren in Nederland
Lees ook:Einde tijdperk VI? Johan Derksen en René van der Gijp hebben slaande ruzie…
Lees ook:Johan Derksen komt met eigen kledinglijn
Lees ook:Frits Barend opnieuw opa!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>