De dubbele bladhark, ideaal voor het verwijderen van blad

Over niet al te lange tijd zullen de bladeren weer van de bomen vallen. Ik zag de kastanjes al aardig bruin worden! Tuinpaadjes vol blad geven ongemak en kunnen bij regenachtig weer verraderlijk glad worden. Opruimen dus die bladeren, een rot klusje waarvan je het aardig in je rug kunt krijgen, maar goed, vallen is erger. Nou kwam ik de dubbele bladhark tegen op internet. Een handig apparaat dat zorgt dat aanzienlijk meer blad in één slag wordt verzameld.

 

 

 

De werking is gebaseerd op die van een dubbel scheermes. Bladeren die aan het eerste scherm ontsnappen, worden door het tweede scherm meegenomen. Het resultaat is dat er twee keer zo snel een ‘glad’ resultaat wordt geboekt. De dubbele bladhark is bovendien ideaal voor het verwijderen van blad dat door regen zwaarder is geworden en daardoor lastiger bij elkaar te harken is. Hij kost €. 39,95.

 

 

Lees ook:Botte schaar? Zo maak je hem weer scherp
Lees ook:Morgen verkrijgbaar: het tijdschrift van Catherine Keyl
Lees ook:Sms jij achter het stuur? Bekijk dit filmpje dan laat je het wel!
Lees ook:Creatief aan de slag met herfstbladeren
Lees ook:Trendy dubbele fietstassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>