Vrouwen blijken mannen toch niet zo goed te kennen

Tijd om een wijdverbreid misverstand uit de weg te ruimen. Vrouwen weten niet wat mannen willen, ook al denken ze nog zo graag van wel. De vrouwen slaan de plank behoorlijk mis als het gaat om het inschatten wat mannen van een vrouw verwachten, zo ontdekte Brits onderzoek.Een kwart van de vrouwen dacht dat mannen graag een vrouw wilden die iets van sport kende, maar dat is slechts bij 10 procent van de mannen het geval. Vier op de tien vrouwen denkt dat hun man niet wil luisteren naar vragen als ‘Is mijn kont niet te dik in deze rok?’, maar nog geen kwart van de mannen ergert zich echt aan die vraag. En terwijl drie op vier vrouwen denkt dan hun mannen niet mee wil gaan shoppen, wil vier op tien mannen dat écht niet. De meerderheid wil het dus wél!

Ook wat het huishouden betreft gaapt een grote kloof: 84 procent van de mannen vindt dat zowel man als vrouw hun deel van het huishouden moet doen. Vrouwen denken echter dat 65 procent van de mannen het huishouden een vrouwenzaak vinden.

Is het dan werkelijk zo dat mannen wel willen helpen, maar vrouwen het hen gewoon niet vragen? Of dat vrouwen de taken uit handen nemen ‘omdat ze het toch beter en sneller kunnen? In dat geval: zou het niet gemakkelijker zijn, om goede afspraken te maken en je man gewoon te vertrouwen? Denk aan de extra tijd die we kunnen gebruiken om te shoppen bijvoorbeeld!

Lees ook:Geen slaaf worden van het huishouden? Trouw dan niet!
Lees ook:Voetbal de sleutel tot een uitstekende relatie!
Lees ook:Voetbal de sleutel tot een uitstekende relatie!
Lees ook:De oplossing voor ruzies in het huishouden
Lees ook:KPN Mobiel TV deelt bij de pashokjes in de Bijenkorf mobiele telefoons uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>