Shell organiseert diners voor ouderen

NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen. Zij zetten zich vrijwillig in voor diverse organisaties en activiteiten.

In het kader van NL Doet organiseert Shell diners voor ouderen op 28 maart in haar bedrijfsrestaurants in Den Haag, Rijswijk en Rotterdam.

 

Op het hoofdkantoor in Den Haag zijn de Shelldiners al een lange traditie, daar wordt het diner voor de achtste keer georganiseerd. Het kantoor in Rijswijk mag al voor de derde keer haar gasten ontvangen en het kantoor in Rotterdam doet dit jaar voor het eerst mee.
Zin om aan te schuiven bij een van de diners of ken je iemand die gezellig samen een hapje wil eten? Bel dan met de evenementenlijn 0900- 60 80 100 of kijk hier voor meer informatie.

NL Doet vindt officieel een week eerder plaats, dan steken meer dan 100.000 vrijwilligers de handen uit de mouwen. Naast individuen zetten ook veel bedrijven zich vrijwillig in, maar ook leden van het Koninklijk Huis en de politiek zijn op deze dag actief. Doel van deze dag is bedrijfsleven en vrijwilligers te betrekken bij Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Lees ook:Doe mee met NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland
Lees ook:Mooiste Contact Diners brengen 800 ouderen bij elkaar
Lees ook:NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland! Doe je mee?
Lees ook:Help mee op de Natuurwerkdag
Lees ook:Beatrix wast ondanks verdriet vrijwillig honden voor NL DOET

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>