ABBA Gold – The Concert Show

ABBA Gold neemt je mee terug naar de jaren dat Agnetha, Frida, Benny en Björn de hitlijsten domineerden met tijdloze nummers als ‘Mamma Mia’, ‘Waterloo’, ‘Super Trouper’ en ‘Dancing Queen’. Je kunt ze weer uit volle borst meezingen tijdens ABBA Gold. Stil zitten is geen optie, dus vingers in de lucht en swingen maar!!

 

 

Het theaterconcert van ‘Abba Gold’, is een muzikaal eerbetoon aan de legendarische Zweedse band. Deze oor- en oogstrelende show laat de jaren zeventig en tachtig helemaal herleven. Alles uit de muzikale glitter en glamourwereld van weleer komt weer boven: de laklaarzen met de plateauzolen, de roterende spiegelbollen en de kleurrijke glitterkostuums.
Ga terug in de tijd en dans mee op de fantastische muziek van ABBA in een show waarbij je je even bij een concert van de echte ABBA waant! Abba Gold laat in deze wervelende show  alle grote hits de revue passeren. De eersteklas solisten en de uitstekende band doen de unieke sfeer herleven van de kleurrijke jaren zeventig.

Lees ook:ABBA brengt nieuw album uit
Lees ook:Opening ABBA-museum in Stockholm
Lees ook:Voor de liefhebber: Nog 1 keer Eén van de Acht
Lees ook:ABBA overweegt volgend jaar weer bij elkaar te komen
Lees ook:Nieuwe show Gerrie van der Klei ter ere van haar zeventigste verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>