Televisie: Keert Katja Schuurman terug in GTST?

Schermafbeelding 2014-04-15 om 12.17.58Ik zal het maar meteen toegeven: ik kijk eigenlijk nooit naar Goede Tijden, Slechte Tijden, dus voor mij is het niet echt ‘hot news’, maar ik kan me voorstellen dat het voor de vaste kijkersschare misschien wel interessant is: Katja Schuurman zou het leuk vinden om weer eens een rol te spelen in de serie, vertelde ze vanochtend in Koffietijd. “Ik heb het nu nog erg druk, maar als ik over een jaartje gevraagd zou worden voor GTST dan zeg ik geen nee”, aldus de actrice / presentatrice. “Een grappig gastrolletje lijkt me hartstikke leuk.” Een terugkeer van haar personage behoort overigens tot de mogelijkheden:

Katje Schuurman speelde tot 1999 vijf jaar lang de rol van Jessica Harmsen in ‘Goede Tijden’. Haar personage verliet de serie omdat ze besloot om de wijde wereld in te trekken. Daarmee staat de deur voor een eventuele terugkomst, ook vijftien jaar later, nog altijd open. We zullen zien, misschien zien we eh… de kijkers van GTST haar wel terug in de 5000ste aflevering die dit jaar wordt uitgezonden.

Lees ook:Te oud voor soap-serie Goede tijden, slechte tijden
Lees ook:Dochter Ischa Meijer schrijft boek over dood vader
Lees ook:Acteur Tom Adams (The Onedin Line) overleden
Lees ook:Toen was geluk… stopt, gelukkig!
Lees ook:Antonie Kamerling overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>