Snurkt je partner? Trek hem vliegsokken aan!

Zouden “vliegsokken” dan de oplossing zijn bij het probleem surken? Vliegsokken bieden een klinisch geteste steun ter verbetering van de bloedcirculatie. Deze vliegsokken dragen bij aan een normale bloedsomloop en verlichten het gevoel van zware en pijnlijke benen. Door de druk van de sok op de aders, slagaders en spieren, blijft het bloed stromen en wordt tromboflebitis vermeden.

Daar zal menigeen gelukkig van worden, denk ik zomaar. Je zult iedere nacht naast zo’n ronker liggen! Snurken kan een partner tot wanhoop drijven. Het geluid van een flinke snurkpartij kan oplopen tot 70 decibel, wat gelijk staat aan het geronk van een stofzuiger. Moet je je even voorstellen! Om iemands nachtrust te verstoren is 30 decibel al genoeg.

Nu blijkt uit een Canadese studie dat deze sokken helpen tegen snurken.

 

Vliegsokken verminderen de hoeveelheid vocht in je voeten en benen en helpen zo tegen pijn en opgezwollen voeten tijdens het vliegen. Als je ‘s nachts in je bed ligt, stijgt het vocht in je voeten en benen door de zwaartekracht naar je nek. Dat vocht leidt bij velen tot een hels gesnurk. Wie ‘s nachts vliegsokken draagt, zorgt ervoor dat er minder vocht in de voeten komt zodat er ook minder vocht naar de nek kan stijgen. Zo zullen zelfs de luidste snurkers stil slapen, klinkt het. Gewone sokken hebben jammer genoeg niet hetzelfde resultaat.

Lees ook:Vrouw snurkt op piekmomenten tot 111,6 decibel!!
Lees ook:Zweetvoeten? Probeer deze tips van oma!
Lees ook:In Engeland pakken ze snurkers hard aan!
Lees ook:Hoeveel decibel snurkt jouw partner?
Lees ook:Vakantie regelrechte horror; oorzaak snurken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>