Cola als geneesmiddel

Al sinds jaar en dag doen rare verhalen de ronde over Coca-Cola. Een verroeste schroef zou je ermee los kunnen krijgen, het zou werken als voorbehoedsmiddel en je zou er zelfs high van kunnen worden. Een oude oma beweert dat ze nooit meer last heeft van ernstig maagzuur sinds ze cola drinkt. In een kraamkliniek werd vroeger cola aangeprezen als bevordering van borstvoeding en het werkte nog ook!

 

 

Heb je spierpijn? Doe cola op een watje, leg het onder een pleister op de pijnlijke plek en geloof het of niet, succes verzekerd!

Kun je de slaap niet vatten? Klop een eidooier los, scheutje cognac erbij en een flinke scheut cola. Snurken maar!

Vlekken verwijderen uit je wasgoed? Doe drie dopjes cola bij de was!

In de Telegraaf stond nog een verhaal van een mevrouw die slijtage had aan haar nek. Ze smeerde haar lichaam in met cola en sloeg daarna een badlaken om en ging slapen. De volgende dag was de pijn verdwenen.

Zelfs op de Spoedeisende Hulp van ziekenhuizen schijnen ze standaard een paar flesjes cola hebben staan, voor als mensen zich ergens in hebben verslikt.

Cola, niet alleen een dorstlesser dus! Trouwens….. dit gebeurt er in je lichaam als je bijvoorbeeld een blikje cola drinkt!

Lees ook:Ach…de Coca-Cola Kerstman is niet meer…
Lees ook:Cola werkt als “Wondermiddel”
Lees ook:Internethype: Oma van 90 jaar drinkt 16 Jupilers per dag
Lees ook:Water drinken essentieel voor je lichaam
Lees ook:Cola kan spierproblemen en verlamming veroorzaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>