Het Bakkersboek van Pimpelmees: over…bakkers natuurlijk!

Opa, vertel eens over vroeger, toen u bakker was. Hoe ging dat toen? Wie heeft vroeger niet aan opa gevraagd hoe het werk vroeger was. En wie zat er niet met open mond te luisteren naar het mooie verhaal wat vervolgens verteld werd. In het Bakkersboek vertelt opa hoe het was om vroeger bakker te zijn. Hoe de broden zelf gebakken moesten worden en hij er vervolgens op de bakfiets op uit moest om de broden bij de mensen langs te brengen.

Het Bakkersboek van Pimpelmees roept een gevoel van nostalgie op. Door het gebruik van geknipte papiertjes en oude foto’s lijkt het alsof je in het plakboek van opa kijkt. Het is een bijzonder en leerzaam beeldverhaal over het harde werken van vroeger in een stad met grachten en werfkelders.

Het bakkersboek is verkrijgbaar voor €14,90  op www.pimpelmees.com

Over Pimpelmees
In 2009 hebben de zussen Ingeborg en Marieke Pimpelmees opgericht. Nostalgie en fijne kleuren staan centraal in de ontwerpen van het duo. Vogels, bloemen, boeddha’s en dieren geven in combinatie met een vleugje humor en de juiste combinatie van kleur de vintage/spirituele stijl die ze gebruiken in de bekende Pimpelmees geboortekaartjes. Naast geboortekaartjes zijn er van Pimpelmees ook trouwkaarten, stationery, inpakpapier, ansichtkaarten en binnenkort kinderbehang verkrijgbaar.

Lees ook:Oprichtster Oilily Marieke Olsthoorn (72) overleden
Lees ook:Vogelbescherming Nederland organiseert weer de Nationale Tuinvogeltelling
Lees ook:En weer een dochter voor Cor Bakker
Lees ook:Nieuwe reallifesoap: kijk live mee in zes vogelnesten
Lees ook:Nationale Tuinvogeltelling breekt alle records

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>