Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Deze zeebaarssalade maken kost je 20 minuutjes en je zet echt iets lekkers op tafel.
De ingredienten zijn per persoon:
- 60 gram dun gesneden zeebaars
- diverse soorten sla
- crème de Cassisdressing
Maak een mooie salade van diverse soorten en besprenkel dit met de cassisdressing. Verwarm de oven voor op 200 graden en doe de dun gesneden zeebaars op een bakplaat in de oven. Let op dat de vis niet te gaar wordt, ze moet nog een beetje glazig zijn. Haal uit de oven en leg op de salade.
Bron: visrecepten.nl
Lees ook:Gegrilde zeebaars met chilisaus en sesamzaad
Lees ook:Schelvis met kruiden en citroen (recept)
Lees ook:Gegrilde zeebaars met chilisaus en sesamzaad
Lees ook:Massala-tilapiapakketje met wortelsalade (recept)
Lees ook:Schelvis met kruiden en citroen (recept)