Het Margriet Kookboek past in elke keuken

Geen idee soms wat je op tafel moet zetten? En klamme handen bij alleen al de gedachte voor tien mensen te moeten koken? Dan biedt het MARGRIET KOOKBOEK uitkomst! Het Margriet Kookboek heeft zijn waarde reeds lang bewezen en past nog steeds perfect in elke keuken. Van eenpersoonsgerecht tot feestelijk diner: deze basiskennis, handige tips en variatie-ideeën zijn ideaal voor beginnende koks. En als je al wat behendiger in de keuken bent, kun je je helemaal uitleven met de uitgebreidere recepten.

 

 

 

De originele gerechten staan garant voor een succesvol diner en bij elk recept staan de voedingswaarde en het aantal calorieën vermeld. Dat wordt dus elke dag gezond en lekker koken!

Met informatie over wijnen, keukeninventaris, voorraadkast, voedingsstoffen, kruiden en specerijen, keukentermen en een groente- en fruitkalender.

Leuk om te hebben met Pasen voor de deur!

Lees ook:Kerstdinertips voor diabetes-patiënten
Lees ook:Koken voor Kika
Lees ook:Koken met Janny
Lees ook:Het allermakkelijkste kookboek ter wereld
Lees ook:WorldGranny zoekt recepten van oma’s wereldwijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>