Maak het winnende ontwerp voor het Jules Destrooper koekblik

Schermafbeelding 2014-05-12 om 14.21.46Laat het creatieve koekjesmonster in je los en doe mee met de International Design Contest van Biscuiterie Jules Destrooper. Hoe gaaf zou dat zijn, dat JIJ achter het nieuwe ontwerp zit? Jules Destrooper staat voor mooie koekjes en creatieve gerechten. Met de International Design Contest daagt Jules Destrooper iedereen uit om zijn creativiteit de vrije loop te laten en een eigen koekblikontwerp te sturen naar de koekjesbakker.  De metalen koekblikken van Jules Destrooper vormen een rode draad door de 125-jarige geschiedenis van Biscuiterie Jules Destrooper. Waar het koekblik vroeger vooral diende om koekjes langer te kunnen bewaren is het nu een echt collector’s item. Ook het winnende koekblikdesign gaat echt in productie; Jules Destrooper lanceert het wereldwijd. Naast de 2500 euro prijzengeld maak je dus ook kans op internationale artistieke roem!
Voor de uitbreiding van het blikkenassortiment zijn alle technieken toegestaan, van schilderen, digitaal ontwerpen tot graffiti. Zolang de naam van Jules Destrooper maar terugkomt in het ontwerp. Je creatie indienen kan tot 31 augustus 2014. Daarna zal een vakjury de tien origineelste ontwerpen kiezen die strijden om de hoofdprijs.
De Nederlander  Marcel Verhaaf is, met meer dan 20 jaar ervaring als verpakkingsontwerper en auteur van het boek Iconische Verpakkingen, een van de juryleden. Ook Peter Destrooper, directeur en achterkleinzoon van stichter Jules Destrooper, beoordeelt de ontwerpen. Na de keuze van de vakjury is het aan het grote publiek om online en in het Jules Destrooper bezoekerscentrum op hun favoriete ontwerp te stemmen. In september is bekend wie het nieuwe creatieve ontwerp heeft gemaakt.

Meer informatie en het digitale formaat vind je op www.designcontest.destrooper.com.

Lees ook:Zo maak je een leuke collage voor aan de muur!
Lees ook:Onder de groene zoden in een designkist van Jacob Jensen
Lees ook:Wegwerptafelkleed winnaar HEMA ontwerpwedstrijd
Lees ook:De leukste 11 kookboeken onder 16 euro
Lees ook:Zo houd je versgebakken koekjes langer vers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>