Scheiden doet lijden en doet ook ‘au’

In de portemonnee dan. Als wij, gewone stervelingen, scheiden kost dat ook geld. Alimentatie, pensioenoverdracht, delen van de overwaarde op het huis. Naarmate mensen minder 'gewone sterveling' zjn, kost het echter vaak meer. Dat weten we sinds kort van Paul McCartney dis de lieve som van rond de 30 miljoen euro aan zijn ex moet betalen. Maar daarmee staat Paul nog lang niet in de top 5 van duurste scheidingen ooit…De duurste scheidingen

Paul McCartney moet zijn ex Heather Mills maar liefst 32 miljoen euro betalen. Om zijn leed enigszins te verzachten, onderstaand een lijstje  met de duurste scheidingen uit showbizzland. En nou maar hopen dat Paul 50plus.blog.nl ook leest.

Basketballegende Michael Jordan (foto) kwam zijn huwelijk van 17 jaar erg duur te staan. Aan Juanita Vanoy moest hij in 2007 108 miljoen euro betalen.

Rocker Neil Diamond schikte zijn tweede scheiding in 1996 voor een geschat bedrag van 96 miljoen euro. Later verklaarde de zanger dat zijn ex dat bedrag, na een huwelijk van bijna dertig jaar, meer dan waard was.

Actrice Amy Irving kreeg bijna de helft van het vermogen van haar ex Steven Spielberg. In 1989 was dat een bedrag van zo'n 64 miljoen euro.

Acteur Harrison Ford betaalde ongeveer 55 miljoen euro aan zijn tweede vrouw na hun scheiding.

Toen Kevin Costner na zestien jaar een punt achter zijn huwelijk zette, kostte dat de acteur ruim 50 miljoen euro. (bdr)

Lees ook:Scheidingscircus Paul McCartney afgerond
Lees ook:Vrienden verklappen plannen ex-beatle Paul McCartney
Lees ook:Tweede leg kan kostbare zaak zijn
Lees ook:Paul McCartney geeft concert in het Gelredome
Lees ook:Winnaar van 185 miljoen euro van Euro Millions in Groot-Brittannië heeft zich gemeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>