Niet koken? Geen seks!

Ik kan er niets aan doen, maar ik heb al weer een aardig seksbericht. Deze keer vanuit Engeland waar Jamie Oliver vrouwen oproept mannen te 'straffen' met een seksboycot als zij niet vaker de keuken in duiken (om te koken dan natuurlijk).

Volgens Jamie Oliver staan mannen namelijk te weinig achter het fornuis. Weigeren ze pertinent om te kokerellen, roept de populaire kok de vrouwen op tot actie. Stop met seks als je man de pollepel weigert vast te nemen. Jamie Oliver is bezig met de opnames van een nieuwe televisieserie in het Noord-Engelse Rotherham. Hij woont tijdelijk in bij enkele gezinnen. Tegen dagblad 'The Times' zei de kok verbijsterd te zijn over de grote hoeveelheid mannen die domweg weigeren iets te doen in de keuken.

 

(foto: Jamie Oliver zonder pollepel wél aan het koken…) 

Vrouwen hebben daarbij het ultieme wapen. 'Waar kan je een man meer mee straffen dan hem geen seks te geven. Mannen worden gedreven door seks. De beste manier om hem in de keuken te krijgen, is te dreigen met een boycot'.

Lees ook:Jamie’s comfort food: 400 pagina’s vol lekkere hapjes
Lees ook:Kookboek van Jamie Olivers mentor
Lees ook:Dat senioren geen seks hebben is een misvatting van de samenleving
Lees ook:Klassieker in nieuw jasje: De kunst van het koken
Lees ook:Jamie Olivers schrijft ‘recept voor hartaanval’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>