Drie huwelijken hebben Willeke Alberti wijzer gemaakt…

Na drie mislukte huwelijken gelooft Willeke Alberti (67), inmiddels alweer een tijdje alleen, niet meer in eeuwige trouw. In het tijdschrift Vriendin vertelt de zangeres dat het altijd haar streven was om een echt gezin te worden met een man, maar dat ze vreest dat het er simpelweg niet in zit. “Ik heb absoluut mijn verdriet gekend. Als je erachter komt dat de ander het niet zo nauw neemt met trouw, is het gewoon over. Dat is mij drie keer overkomen.”

Een van de redenen dat haar vertrouwen steeds werd geschaad, was dat ze zich te makkelijk over haar heen liet lopen. “Ik hield mijn mond, liet alles over mijn kant gaan om de lieve vrede te bewaren. Ik cijferde mezelf volkomen weg. In mijn huwelijken, maar ook in mijn relaties met familie en in mijn werk. Ik wilde mensen niet krenken of teleurstellen en zorgde graag voor ze. Maar het ging ten koste van mijn eigen geluk.”

Overigens blijft de zangeres hopen dat een nieuwe relatie alsnog voor haar is weggelegd. “Zoals ik ooit zong: telkens weer hoop je toch dat er iemand komt waar ik alleen voor leef en mijn hart aan geef.”

Lees ook:Boek van Willeke Alberti over haar scheidingen?
Lees ook:Het nut van menselijk haar…..
Lees ook:Céline Dion stopt met zingen wegens 72-jarige zieke echtgenoot
Lees ook:Imca Marina trekt stekker uit activiteiten
Lees ook:Oudejaarsavond vier je met je ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>