Bedreiger John en Linda de Mol is krasse knar (70!)

Schermafbeelding 2014-12-05 om 13.27.53Tssss… die ouderen vandaag de dag… De politie heeft een verdachte opgepakt voor het sturen van dreigbrieven naar de familie De Mol. Het is een man van 70 uit Zeist. Hij heeft bekend, meldt de politie. Mediamagnaat John de Mol en zijn familie werden sinds oktober vorig jaar bedreigd. In brieven werd geregeld een groot geldbedrag geëist, anders zou het gezin van Johns zus Linda iets worden aangedaan. De laatste brief werd voor zover bekend afgelopen oktober verstuurd.  Media-aandacht voor de zaak leidde tot 700 tips. Mensen reageerden onder meer op een compositietekening van een oudere man die een gebaksdoos had besteld waarop een dreigbrief was geplakt.

Er kwam geen gouden tip, maar uiteindelijk leidden de tips wel mede naar de 70-jarige Zeistenaar. Woensdag werd hij opgepakt, waarna zijn huis werd doorzocht. Het DNA van de verdachte bleek overeen te komen met het DNA-materiaal dat tijdens het onderzoek is veiliggesteld. Toen de man daarmee werd geconfronteerd, bekende hij dat hij de brieven heeft verstuurd. Volgens de politie is de aangehouden man waarschijnlijk ook degene die de taart in de Blaricumse bakkerij had besteld. Vandaag is hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft zijn voorarrest met twee weken verlengd.

Linda de Mol noemde de situatie “de afschuwelijke keerzijde van veel geld verdiend hebben”. “Een jaar lang slapeloze nachten en zorgen om je kinderen doordat iemand meent het recht te hebben je te bedreigen en af te persen. Het is me niet in de koude kleren gaan zitten.”

Lees ook:Kerstkaart (uit de oorlog) komt na 71 jaar aan
Lees ook:Sex met stofzuiger?
Lees ook:Groningse politie voorkomt NSB-studentenfeest met gele Jodensterren
Lees ook:En de Gouden Televizier-Ring is voor……
Lees ook:Urinedief opgepakt in……… Amerika!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>