Willeke Alberti speelt prinses Beatrix in Sinterklaasfilm

Schermafbeelding 2013-07-11 om 10.49.21Sinterklaas… het lijkt nog heel ver weg, maar achter de schermen wordt er door winkels natuurlijk alweer druk ingekocht om rond het kinderfeest maar genoeg snoepgoed, chocoladeletters en speelgoed in de schappen te hebben. Ook op een andere manier zijn mensen al bezig met de Sint-periode. Bijvoorbeeld Willeke Alberti… De zangeres speelt namelijk de rol van prinses Beatrix in de nieuwe Sinterklaasfilm getiteld Sinterklaas en de Pepernoten Chaos. 
Naast Alberti zijn er ook rollen weggelegd voor Patrick Martens en Freek Bartels. Zij zullen haar lakeien spelen. Andere nieuwe namen in de cast van de familiefilm zijn Anne-Mieke Ruyten en Marga Bult. Eerder werd al bekend dat ook Gerard Joling, Patty Brard, Joop Braakhekke, Tony Neef, Hetty Heyting, Bert Kuizenga, Pamela Teves en de zingende zusjes Lisa, Amy en Shelley te zien zijn in de film. De opnames van de film van regisseur Martijn van Nellestijn zijn al in volle gang. Dit duurt nog tot eind juli. De film zal vanaf 2 oktober in de bioscoop te zien zijn.

Lees ook:De toekomst van De Toppers hangt aan een zijden draadje!
Lees ook:Wat doet Rita Verdonk in de Sinterklaas-film?
Lees ook:Terug van weggeweest: eigen tijdschrift Patty Brard
Lees ook:Gerard Joling in duet met Toon Hermans
Lees ook:Patty Brard (59) onder het mes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>