Basic Instinct: sliploos Playboy-model interviewt premier

Echt een actie om heel trots op te zijn vind ik het niet maar stel je toch eens voor dat zoiets in Nederland zou gebeuren…  Dan zou het land toch wel een paar dagen in rep en roer zijn. Dat is ook zeker het geval in Servië. Premier Ivica Dacic van het land heeft een onderzoek gelast naar een incident waarbij hij voor lopende televisiecamera’s is ‘geïnterviewd’ door een nepjournaliste zonder ondergoed. De ‘Basic Instinct-stunt’ is op YouTube al 2,7 miljoen keer bekeken. Volgens de veiligheidsadviseur van de regering hebben de grappenmakers Servië belachelijk gemaakt. De nepjournaliste is een voormalig model van de Kroatische editie van mannenblad Playboy.

De 35-jarige Branka Knezevic verklaarde na afloop dat de 47-jarige Dacic ”als een echte man heeft gereageerd” toen zij haar benen spreidde en de premier liet zien dat zij geen slipje droeg. Er zit overigens een Nederlands tintje aan het filmpje: De stunt is ingegeven door de film Basic Instinct van Paul Verhoeven uit 1992, waarin de Amerikaanse actrice Sharon Stone zonder slipje haar benen spreidt terwijl zij in een filmscène werd ondervraagd door de politie. De stunt van een particuliere productiemaatschappij is uiteindelijk niet uitgezonden door de Servische tv, maar circuleert dus wel op internet.

Lees ook:Meryl Streep (62) krijgt Gouden Erebeer voor oeuvre
Lees ook:Opa’s laatste kunstje??
Lees ook:Even binnenkijken bij…Andre Rouvoet
Lees ook:Berlusconi zet er een punt achter: Gelukkig? …of jammer?
Lees ook:Britse premier David Cameron vergeet 8-jarige dochter in pub…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>