Zo eenvoudig kan afvallen zijn: een glas drinkyoghurt volstaat

Soms zijn dingen een stuk eenvoudiger dan je denkt. Ingewikkelde afvalmethodes? Helemaal niet nodig! Ook is het niet nodig kapitalen aan de boeken en de voorgeschreven producten van Nationale Dieetgoeroe Sonja Bakker uit te geven. Drink gewoon een glas drinkyoghurt voor het eten en je schijnt probleemloos kilo's kwijt te raken. Voor 'ons' ook nog eens extra goed, een calciumboost kan veel goeds betekenen in de strijd tegen botontkalking. Dus: kilo's verliezen en de botten aansterken. In huis halen die pakken!!!

Een glas drinkyoghurt 20 minuten voor de maaltijd is een goedkope én verantwoorde manier om af te vallen, zo meldt De Telegraaf.  

Als u aan het eten bent, dan duurt het zo'n 20 minuten voordat uw maag de boodschap geeft dat het eten is 'aangekomen'. Ruim een kwartier nadat u uw bord heeft opgeschept, raakt u pas vol en stopt u met eten. Dat wetende, neem dus een half uurtje vóórdat u gaat eten een beker drinkyoghurt. Een glas water mag ook, een mok melk werkt ook goed, maar drinkyoghurt vult het meest.

En laat calcium nou net hetgene zijn dat wij 'vijftigplussers' goed kunnen gebruiken! Lees de gehele tekst op De Telegraaf.

Lees ook:Kerstmaaltijd wordt in een half uur verorberd
Lees ook:Kook je pasta op operamuziek
Lees ook:We zijn afgelopen jaar minder vis gaan eten
Lees ook:Vissticks maak je lekker zelf (recept)
Lees ook:Tips om gewicht te verliezen op latere leeftijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>