Stop in vijf dagen met roken…voor het nieuwe jaar!

Wil je stoppen met roken, maar durf je de stap niet te zetten? Omdat je het al eerder vergeefs hebt geprobeerd of omdat je denkt niet zonder te kunnen? Probeer dan de revolutionaire 5-stappenmethode van ex-roker en arts Debby de Haas. Opvallend anders en juist daarom heel effectief. Wilskracht is niet noodzakelijk, de bereidheid tot soul searching wél. Plus deze handzame stopgids natuurlijk. Hoe fijn zou het zijn als je voor het nieuwe jaar al van die vieze en ongezonde eigenschap verlost bent? Allereerst het goede nieuws: de lichamelijke afhankelijkheid van roken is na een week al voorbij. De emotionele verslaving duurt helaas veel langer en stopt pas als je niet meer gelooft in de werkzaamheid van een sigaret. En daar kan Stoppen met roken in 5 stappen je bij helpen! De aanpak van De Haas richt zich op de onderliggende gevoelens bij trek in een sigaret. Roken blijkt altijd een surrogaat voor een andere, belangrijke behoefte. Als je die achterhaalt en beloont met positieve aandacht, heb je ruim 80% kans om succesvol te stoppen.

Stoppen met roken in 5 stappen leert je stapsgewijs inzien waarom je rookt en hoe je deze behoefte kunt accepteren en verwerken. De Haas gebruikt daarbij een unieke combinatie van westerse verslavingskunde, Chinese geneeskunde, ervaringen vanuit de A(nonieme) (A)lcoholisten en boeddhistische wijsheden. Zelfkennis is de sleutel naar meer grip op je gevoelens en je leven. En daarmee ook naar het stoppen met roken. Samen met de praktische stoptips en opdrachten die dit boek geeft, blaas jij binnenkort je laatste rook uit. Wedden?

Dr. Debby de Haas is zowel regulier arts als arts-acupuncturist. Ze heeft zich gespecialiseerd in verslavingshulp en heeft een zorginstelling: Compass. Sinds 1998 houdt zij zich ook bezig met Chinese geneeskunde. Haar missie is mensen op een werkbare wijze de weg wijzen naar een gelukkiger leven.

Stoppen met roken in 5 stappen
Debby de Haas
Paperback, 96 pagina’s
€ 9,95
ISBN 9789021552934
Zojuist verschenen

Lees ook:Stoppen met roken gaat niet makkelijker door e-sigaret
Lees ook:E-sigaret blijkt ook zeer schadelijk en verslavend
Lees ook:Injectie tegen roken in aantocht
Lees ook:Elektronische sigaretten maken nog verslaafder…
Lees ook:Ochtend, middag, avond… Roken is altijd schadelijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>