Kankerpatiënte gaat dansend de operatiekamer in

Aangeslagen raken en depressief worden als je hoort dat je kanker hebt….. de gedachte aan eventueel overlijden en dood maakt je bang! Hoe ga je ermee om? Er is geen antwoord op deze vraag. Iedereen doet het op zijn/haar manier.

De 52-jarige Doreta geeft wel een heel positieve draai aan haar situatie…..

 

 

Artsen vonden in november 2013 een zorgelijk knobbeltje in haar rechterborst en raadden aan haar borst te laten verwijderen. Zij wilde echter maar één keer onder het mes en nam daarom de heldhaftige beslissing om een dubbele borstamputatie te ondergaan.

Vlak voor de operatie besloot de vrouw nog even te ontspannen in Texas, waar ze opeens een filmpje zag van een andere kankerpatiënte die al dansend met haar zorgen om ging. Toen Doreta zich op de dag van de operatie bij het ziekenhuis meldde, liet ze het medisch personeel weten dat ze ook zoiets wilde doen; een vrolijk momentje voor de zware ingreep.

 

Lees ook:Naakt op de wc….. en dat 2,5 jaar lang!
Lees ook:Dronken Kim Wilde geeft miniconcert in Londense metro
Lees ook:Oma (58) in verwachting van haar eigen kleinkind
Lees ook:Seks is na je vijftigste niet meer zo belangrijk, aldus het Portugees gerechtshof
Lees ook:Moeder na 50 jaar gevonden, levend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>