Moestuinieren is leuk en makkelijk

53b2ad35-93d0-4b2f-b994-449b4df3ed63“Moestuinieren is leuk en gemakkelijk” zegt men! Nou mooi niet! Als mijn oogst weer zo is als dit jaar stop ik ermee! Bonen groeiden niet, peultjes zaten na verloop van tijd onder een soort wit poedertje, bessen werden opgegeten door de vogels, courgette gaat ook niet lekker….. kortom veel werk, weinig resultaat.  Of ligt het aan mij? Ben ik teveel leek en moet ik doorzetten? Kan! Wat trouwens wel groeit als kool in mijn kasje zijn de tomaten en komkommers! De hele buurt eet mee. Ook  koolrabi en bietjes gaan lekker.

Ach, ik moet nog zoveel leren en lezen erover. Zag trouwens dat er in maart een nieuw magazine is gelanceerd… ‘De Tuin op Tafel’. Dit magazine helpt de groeiende moestuinders. Maar eens kopen dan, het magazine geeft antwoord op veel vragen.

 

Steeds meer Nederlanders houden een moestuin om groenten, kruiden en fruit verbouwen. Om deze groeiende groep hobbytuinders te helpen met tips, adviezen en makkelijke recepten werd het tijdschrift ‘De Tuin op Tafel’ gelanceerd.

Het magazine verschijnt vier keer per jaar en mikt op 150.000 lezers in Nederland en België. ‘De Tuin op Tafel’ geeft vooral praktische adviezen over het zaaien, telen, oogsten en bereiden van groenten, fruit en kruiden. De bekende Belgische moestuinspecialist Angelo Dorny geeft tips & trucs en gaat op reportage naar allerlei moestuinen.

 

Lees ook:Gemakkelijk fruit – Uit eigen tuin, van terras of balkon
Lees ook:Maak een succes van je kruidentuintje
Lees ook:Tips voor de tuin
Lees ook:Inmaken en bewaren uit eigen tuin
Lees ook:Weg achter de geraniums en hup de volkstuin in.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>